Plofkraak op Rabobank Uden, nabij gelegen appartementen ontruimd

De afstortkluis naast een pinautomaat van de Rabobank aan de Pastoor Spieringstraat in Uden is vannacht rond 04.00 uur opgeblazen. Dat ging gepaard met een flinke klap die in een groot deel van Uden te horen was. Het appartementencomplex boven de bank is ontruimd. 

 1. LIVE | Tweede inenting vaccin Pfizer pas na 6 weken, supermarkten uiterlijk om 20.15 uur dicht
  Coronavirus

  LIVE | Tweede inenting vaccin Pfizer pas na 6 weken, supermark­ten uiterlijk om 20.15 uur dicht

  Er komt, als de Tweede Kamer akkoord gaat, een avondklok. Ook mogen mensen per direct nog maar één persoon van boven de dertien jaar per dag op bezoek krijgen. Verder verbiedt het kabinet voorlopig passagiersvluchten uit het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en heel Zuid-Amerika. Het afgelopen etmaal zijn er 5615 nieuwe coronagevallen geregistreerd. Ook vandaag volgen we alle ontwikkelingen rond het virus in ons liveblog. Het nieuws van de afgelopen dagen lees je hier terug.
 2. Actiegroep wil demonstreren in Eindhoven na verbod en geweld in Amsterdam

  Actiegroep wil demonstre­ren in Eindhoven na verbod en geweld in Amsterdam

  De actiegroep die aan de wieg stond van de demonstratie die zondag in Amsterdam volledig escaleerde, wil komende zondag demonstreren in Eindhoven. Nederland in Verzet (weg met dit kabinet) heeft een demonstratie aangemeld bij de gemeente, laat een woordvoerder desgevraagd weten. Of er toestemming komt, besluit burgemeester John Jorritsma later deze week. Eerder werd bekend dat ook Pegida zondag in Eindhoven wil demonstreren.
 1. Hartpatiënt Marcel duikt elke dag even de zee in
  Play

  Hartpa­tiënt Marcel duikt elke dag even de zee in

 2. Avondklok komt dichterbij: om 22 uur is het stil in centrum Goes
  Play

  Avondklok komt dichterbij: om 22 uur is het stil in centrum Goes