Pas over een week uitspraak hoger beroep avondklok

videoHet gerechtshof neemt een week de tijd om na te denken of de avondklok juridisch door de beugel kan. Het hof wil geen overhaaste beslissing nemen over de ingewikkelde kwestie. Tot die tijd blijft de avondklok zoals die nu is van kracht, besloot het gerechtshof.  

2 reacties

 • Ben Vienerius

  2 maanden geleden
  Steevast is het bewezen, dat men zich bij bijeenkomsten niet aan maatregelen houdt. Ook tijdens de avondklok worden die regels overtreden. Vorige week was er ijspret en iedereen was ineens alles vergeten. De gevolgen liggen nu uit te puffen, zij het thuis of in het ziekenhuis. Als we de situatie in Amerika bekijken hield men het virus aan de grens tegen en vloog het virus de staten in. De vraag die dan ook gesteld mag worden: Bescherm jij je medemens of denk je alleen aan (het gewin van) jezelf?
 • S. Stokman

  2 maanden geleden
  Ik ben een fel tegenstander van de avondklok,omdat er onvoldoende indicatie is dat het helpt,de bouw daar hoor ik geen enkele minister over praten,maar daar gaat ookniet alles volgens de richtlijnen anders gaat het veel te veel geld kosten,en particulier werk gaat ook gewoon door,mijn standpunt is gooi de winkels 3 deeldagen open en de cafe's en restaurants ook beperkt wel het aantal bezoekers met mondkap,de corona kan nog wel een jaar duren dit weet niemand, ik ben voor wat versoepelingen.
 1. Thuiskoks: Carin maakt ovenschotel met spinazie en tonijn
  Play

  Thuiskoks: Carin maakt ovenscho­tel met spinazie en tonijn

 2. Agressie tegen Zeeuwse journalisten: Ineens 20 man om me heen
  Play

  Agressie tegen Zeeuwse journalis­ten: Ineens 20 man om me heen