Vuurtoren Brandaris op Terschelling. Inzet: Nicolette van B.
Volledig scherm
Vuurtoren Brandaris op Terschelling. Inzet: Nicolette van B. © ANP/Facebook

Oud-vuurtorenwachter krijgt taakstraf voor stalken gezin van minnaar nadat ze gedumpt werd

rechtszaakDe voormalige vuurtorenwachter van de Brandaris op Terschelling krijgt een taakstraf van 120 uur voor het stalken van de vrouw van haar ex-minnaar, nadat ze door hem gedumpt was. De rechtbank legde Nicolette van B. bovendien een voorwaardelijke celstraf van een maand op en een contactverbod.

 1. Dochter van gedode winkelier in shock om zoektocht Tom Angel: 'Hij heeft onze levens verwoest’
  moord heerlen

  Dochter van gedode winkelier in shock om zoektocht Tom Angel: 'Hij heeft onze levens verwoest’

  Politie en justitie zijn met man en macht op zoek naar een veroordeelde crimineel die verdacht wordt van betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij in het Limburgse Heerlen, twee weken geleden. Het gaat om de 30-jarige Zouo ‘Tom’ Angel, de man die in 2008 werd veroordeeld voor de doodslag op de 62-jarige winkelmedewerker Huib Krooder. Zijn dochter reageert zeer aangeslagen op het nieuws. ,,Dit méén je niet?! Alweer? Deze man blijft levens verwoesten!”
 2. 61 van 600 passagiers uit Zuid-Afrika besmet met coronavirus
  VIDEO

  61 van 600 passagiers uit Zuid-Afri­ka besmet met coronavi­rus

  Van de 600 mensen in de twee KLM-vliegtuigen die vrijdag terugkeerden uit Zuid-Afrika, zijn 61 mensen positief getest op het coronavirus. Het is nog niet bekend of zij besmet zijn met de nieuwe Omicron-variant, dit wordt nog onderzocht. De GGD ging er eerder op de dag nog van uit dat 85 passagiers een positieve uitslag zouden krijgen. Deze schatting werd gemaakt toen er 110 uitslagen bekend waren, waarvan 15 positief.