Volledig scherm
PREMIUM
© Jeroen Nissen

Ontslagen leraar die geslachtsdeel toonde: 'Had me nooit zover moeten laten gaan'

De per direct ontslagen docent (51) van scholengemeenschap Het Rhedens in Dieren heeft via zijn mobiele telefoon zijn geslachtsdeel getoond aan een minderjarig meisje, een oud-leerlinge van hem van ‘16 of 17 jaar’. De man is een voormalige vertrouwenspersoon van de school.

Het voorval heeft zich volgens hem drie weken geleden geleden voorgedaan. ,,Een paar dagen later kreeg ik via een app een tikkie (betalingsverzoek), of ik 200 euro wilde overmaken. Dat heb ik geweigerd. Ik kreeg als antwoord dat als ik het geld niet overmaak, het mij wel eens meer kon gaan kosten", schrijft de ex-docent van de school voor vmbo en onderbouw havo/vwo in een schriftelijke verklaring aan deze krant. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Schoonmoeder Syriëganger Jermaine W.: ‘Breng Syriëgangers hier voor de rechter’
    video

    Schoonmoe­der Syriëgan­ger Jermaine W.: ‘Breng Syriëgan­gers hier voor de rechter’

    ,,Breng Syriëgangers hier voor de rechter, anders worden ze daar vrijgelaten en zijn ze over tien jaar veel gevaarlijker", dat zegt de moeder van Meryam, een Syriëganger die met haar man en drie kinderen in 2014 naar het strijdgebied in Syrië en Irak vertrok. De man, de bekende jihadist Jermaine W., is inmiddels overleden. Maar Meryam en haar drie kinderen (die nu ongeveer 11, 9 en 7 jaar oud zijn) bevinden zich nog in het allerlaatste stukje IS-gebied dat over is rond het stadje Baghuz In Syrië.