Hulpverleners bij een appartement aan de Goudbaard in Bergen op Zoom, waar een vrouw is overleden na een geweldsincident. Er is een verdachte aangehouden.
Volledig scherm
Hulpverleners bij een appartement aan de Goudbaard in Bergen op Zoom, waar een vrouw is overleden na een geweldsincident. Er is een verdachte aangehouden. © ANP

Omgebrachte moeder is 25-jarige Lara, verdachte opgepakt

De 24-jarige verdachte van het geweldsmisdrijf in appartementencomplex Goudbaard in Bergen op Zoom is aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van de 25-jarige Lara Sint Jago, die zaterdag in haar appartement dood werd aangetroffen.

  1. Nabestaanden hevig teleurgesteld: ‘slechts’ tbs voor man die twee mensen doodstak in bioscoop
    VIDEO

    Nabestaan­den hevig teleurge­steld: ‘slechts’ tbs voor man die twee mensen doodstak in bios­coop

    De man die exact een jaar en een dag geleden het echtpaar Gina en Marinus doodstak in de Pathé bioscoop in Groningen, krijgt van de rechtbank tbs met dwangverpleging opgelegd. Ergün S. krijgt voor de dubbele doodslag dus geen celstraf. S. lijdt al heel lang aan psychoses en die hebben ervoor gezorgd dat hij doorsloeg, oordeelt de rechtbank. Deskundigen oordeelden al dat Ergün volledig ontoerekeningsvatbaar was tijdens de steekpartij.