Politie doet onderzoek in de berm op de plek waar een meisje van 14 jaar uit Marken is gevonden langs de dijk tussen Monnickendam en Marken.
Volledig scherm
Politie doet onderzoek in de berm op de plek waar een meisje van 14 jaar uit Marken is gevonden langs de dijk tussen Monnickendam en Marken. © ANP

Nog geen verdachte van doodrijden Tamar (14): ‘Meld het alsjeblieft als je iets weet’

De politie tast nog steeds in het duister in het onderzoek naar de doodgereden Tamar (14) uit Marken. Haar lichaam werd in de nacht van zaterdag op zondag gevonden langs de Zeedijk bij Zuiderwoude. Familiewoordvoerder Richard de Weijze: ,,Ik kan alleen maar herhalen wat haar moeder eerder al zei: als je iets weet, meld het alsjeblieft.”

 1. Nabestaanden hevig teleurgesteld: ‘slechts’ tbs voor man die twee mensen doodstak in bioscoop
  VIDEO

  Nabestaan­den hevig teleurge­steld: ‘slechts’ tbs voor man die twee mensen doodstak in bios­coop

  De man die exact een jaar en een dag geleden het echtpaar Gina en Marinus doodstak in de Pathé bioscoop in Groningen, krijgt van de rechtbank tbs met dwangverpleging opgelegd. Ergün S. krijgt voor de dubbele doodslag dus geen celstraf. S. lijdt al heel lang aan psychoses en die hebben ervoor gezorgd dat hij doorsloeg, oordeelt de rechtbank. Deskundigen oordeelden al dat Ergün volledig ontoerekeningsvatbaar was tijdens de steekpartij.
 1. Van Rotterdam verhuisd naar Zierikzee: 'Hier kun je alles'
  Play

  Van Rotterdam verhuisd naar Zierikzee: 'Hier kun je alles'

 2. Oud-dierenarts Geert de Bruijckere verzorgt nu graven
  Play

  Oud-dierenarts Geert de Bruijckere verzorgt nu graven