Volledig scherm
PREMIUM
Het kindje zal voor de rest van zijn leven gehandicapt blijven. © Shutterstock

Nederlander voor Belgische rechter na mishandelen stiefzoontje (2): ‘Peuter invalide en blind’

Een 29-jarige man uit Den Bosch staat maandag in België terecht voor zeer ernstige mishandeling van zijn stiefzoontje. De peuter moest in kritieke, comateuze toestand worden opgenomen in het ziekenhuis. Het jongetje zal voor de rest van zijn leven gedeeltelijk blind zijn en aan zijn linker zijde verlamd blijven, meldt het parket in de West-Vlaamse stad Kortrijk.

Het kind van  twee jaar en vier maanden oud werd op 3 juni in kritieke toestand binnengebracht in het ziekenhuis van Kortrijk, nota bene door de nu verdachte Bosschenaar. Het jongetje uit Bissegem is het zoontje van zijn vriendin.

  1. Brief aan alle Nederlanders: ‘Hoe leg je uit dat je niets deed om het zeewater tegen te houden?
    PREMIUM
    Voorpublicatie

    Brief aan alle Nederlan­ders: ‘Hoe leg je uit dat je niets deed om het zeewater tegen te houden?

    Op het moment dat een meerderheid van de Nederlanders overtuigd is van klimaatverandering, grote investeringsfondsen aankondigen niet meer te investeren in fossiele energie en de Tesla Model 3 de meest verkochte auto is, komt bestsellerauteur en De Correspondent-medewerker Rutger Bregman met een alarmerende brief aan alle Nederlanders, gratis in boekvorm verkrijgbaar: Het water komt. Klik hier voor de voorpublicatie.