Agnes Brandhorst, eigenaar van de Primera in Bleiswijk, hoopte vorige week dat de winnaar van 12,8 miljoen zich zou melden. En dat heeft hij of zij nu gedaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Agnes Brandhorst, eigenaar van de Primera in Bleiswijk, hoopte vorige week dat de winnaar van 12,8 miljoen zich zou melden. En dat heeft hij of zij nu gedaan. © Jan Kok | Boomerang Fotografie

Na ‘heel veel reuring’ meldt de nieuwe multimiljonair zich alsnog bij de Staatsloterij

Er was zelfs een vliegtuigje voor nodig om het mysterie van de onvindbare Staatsloterij-winnaar van 12,8 miljoen euro te ontrafelen. Maar het is gelukt. Bij de Primera in Bleiswijk, waar het winnende lot over de toonbank ging, zijn ze blij ‘dat-ie gevonden is en dat het lot niet in de prullenbak terecht is gekomen’.

0 reacties

  1. 'Corrupte' cardiologen in ziekenhuis: 3,1 miljoen euro aan smeergeld opgestreken van farmaceuten
    PREMIUM

    'Corrupte' cardiolo­gen in ziekenhuis: 3,1 miljoen euro aan smeergeld opgestre­ken van farmaceu­ten

    Bepaalt een cardioloog welke medische hulpmiddelen in het ziekenhuis worden gebruikt? Vijf (voormalig) hartspecialisten van Isala uit Zwolle worden verdacht van corruptie. Ze zouden voor miljoenen zijn omgekocht door een medisch leverancier. Alsof zo’n arts het inkoopbeleid bepaalt, zegt een van hun advocaten schamper. In de praktijk is de invloed van fabrikanten op medisch specialisten al jaren groot.