Morgen staat de vader van de ontvoerde Insiya (6) terecht, komt het meisje ooit terug?

PodcastDe Indiase miljonair die vier jaar geleden zijn toen 2-jarige dochter liet ontvoeren en naar India liet brengen, staat morgen in Amsterdam eindelijk voor de rechter. Op papier althans, want Shehzad Hemani zal er niet bij zijn. Of Insiya ooit terugkomt, is de vraag. 

 1. Het is bizar dat ouders van ontvoerde kinderen afhankelijk zijn van tv-programma’s
  PREMIUM
  Column

  Het is bizar dat ouders van ontvoerde kinderen afhanke­lijk zijn van tv-programma’s

  Binnen valt mijn blik direct op het spaarvarken op de bar. Knalroze en kolossaal, met in sierlijke letters Daantje erop geschreven. Het Oud-Beijerlandse restaurant In de buurt zamelt geld in voor hun bedrijfsleider. Vast voor iets leuks, denk ik. Maar zo vrolijk als het varken eruitziet, zo tragisch is het verhaal erachter. Danielles kinderen werden jaren geleden door haar Turkse ex ontvoerd.
 2. Doodgereden agent (28) wilde aangereden dier van weg halen: steunbetuigingen massaal gedeeld

  Doodgere­den agent (28) wilde aangereden dier van weg halen: steunbetui­gin­gen massaal gedeeld

  De twee agenten die zaterdagavond in Brabant zijn aangereden op de A270, waren uit hun dienstauto gestapt om een aangereden dier van de weg te halen. Op dat moment botste een andere auto op de politiewagen. Dat maakt de politie zondagavond bekend. Een 28-jarige agent bezweek aan zijn verwondingen. Een andere agente (35) en de 36-jarige bestuurder van de auto moesten naar het ziekenhuis.