Volledig scherm
En het is de week van het amateurvoetbal. Verslaggever AD sport en Leandro Lopes, voorzitter van Spartaan’20, over wat het amateurvoetbal in Nederland zo magisch maakt. © videostill

Morgen in de Ochtend Show to go: Prinsjesdag en een ode aan het amateurvoetbal

Maandag 16 september zijn Arno Tax, Leandro Lopes en Rob Verboom te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en Manuel Venderbosch en is vanaf 7.30u live te zien in onze app en op deze site.

Dinsdag is het weer zover: Prinsjesdag! Een dag waarop politiek Den Haag en onze royals in de spotlights staan. We praten er over met oranjefan Arno Tax.

Vrijwilligers van Stichting ‘Duik de Noordzee Schoon’ hebben tijdens een duikexpeditie zo’n 2500 kilo afval geborgen. Rob Verboom vertelt welke bizarre dingen ze allemaal op de zeebodem hebben aangetroffen.

En het is de week van het amateurvoetbal. Leandro Lopes, voorzitter van Spartaan’20, en Sjoerd Mossou, verslaggever AD Sport, vertellen over wat het amateurvoetbal in Nederland zo magisch maakt.

Volg De Ochtend Show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.

  1. Luuk Ikink en Simone Wijnands over Badr vs. Rico en het C&A-paard verdwijnt

    Luuk Ikink en Simone Wijnands over Badr vs. Rico en het C&A-paard verdwijnt

    Samen met zijn vrouw Simone Wijnands maakt presentator Luuk Ikink elke werkdag de OchtendPod: dé podcast voor wie graag opstaat met het laatste nieuws. Luuk en Simone bespreken aan hun ontbijttafel in 20 minuten het nieuws van de dag. Ze gaan in discussie over verschillende onderwerpen met een focus op (regionaal) nieuws, sport en entertainment. OchtendPod verschijnt elke werkdag om 06.00 uur ’s ochtends en is hieronder te beluisteren of via Spotify, Google Podcasts of iTunes.