Volledig scherm
Martijn Fischer. © anp

Morgen in De Ochtend Show to go: Grapperhaus in Thailand en de nieuwe single van Martijn Fischer

Op vrijdag 23 augustus zijn Michiel ten Broek, David Bremmer en Martijn Fischer te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Yora Rienstra en is vanaf 7.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Minister Grapperhaus is in Thailand om te onderhandelen over de zaak van coffeeshopbaas Johan van Laarhoven die daar sinds 2014 vastzit. We skypen met journalist Hans Bos vanuit Thailand en hebben Michiel ten Broek te gast in de studio. Ten Broek zat in 2015 bijna een maand vast in een Thaise cel en vertelt over zijn ervaring.

Verslaggever David Bremmer komt vertellen over de lancering van de nieuwe streamingsdiensten van Disney en Apple. Netflix krijgt forse concurrentie op de Nederlandse markt.

Daarnaast komt Martijn Fischer langs om te praten over zijn nieuwe single ‘Meer van jou’ en over zijn theatertour ‘Martijn Fischer zingt hits van Hazes’.

De Ochtend Show to go is elke werkdag vanaf 07.30 uur te zien in onze app en op onze website.

Volg De Ochtend Show to go ook op InstagramTwitter en Facebook en bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show.`

Als je liever luistert naar de podcast, ga dan naar Spotify of iTunes

  1. Schrijver Anton Slotboom en puberexpert Marina van der Wal in Ochtend Show to go

    Schrijver Anton Slotboom en puberex­pert Marina van der Wal in Ochtend Show to go

    Het boek De zin van het leven ben je zelf, over het compromisloze bestaan van de pas overleden Jules Deelder, verschijnt morgen. Journalist Anton Slotboom werkte aan de biografie en kon het boek net afronden toen Deelder overleed. Slotboom vertelt in De Ochtend Show to go wat de rasechte Rotterdammer voor hem heeft betekend en hoe de interviews met hem waren. Ook geeft hij een klein inkijkje in de rol van drugs in Deelders leven en de lessen die hij van hem heeft geleerd.