Met zijn nieuwe parkeerplaats is een stadsgenoot van De Vos het dus niet eens. Maar liefst twintig keer kwam een anonieme melding binnen bij de gemeente Gouda.
Volledig scherm
PREMIUM
Met zijn nieuwe parkeerplaats is een stadsgenoot van De Vos het dus niet eens. Maar liefst twintig keer kwam een anonieme melding binnen bij de gemeente Gouda. © Gratis

Mond van Edwin valt wagenwijd open: wie maakte 20 anonieme meldingen over zijn paarse vrachtwagen?

Edwin de Vos snapt er niets van. Wie is toch die anonieme buurtbewoner die al tig keer een anonieme melding maakte over zijn geparkeerde vrachtwagen? De Gouwenaar nodigt diegene graag uit voor een ‘koffie en gebakkie’ om eens samen in gesprek te gaan.

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.