Arie Slob, demissionair minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, op bezoek bij het IJburg College in Amsterdam.
Volledig scherm
Arie Slob, demissionair minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, op bezoek bij het IJburg College in Amsterdam. © ANP

Minister over gedoe met examenpost: ‘Sommige leerlingen zullen uitslag donderdag niet weten’

PostNL heeft vandaag twaalf scholen moeten informeren dat de bezorging van enkele van hun examens is vertraagd. Ook zijn er stukken vermist. Dat meldt het postbedrijf vanavond in een persbericht. Demissionair Onderwijsminister Arie Slob spreekt van een ‘heel vervelende’ situatie. Hij voorspelt al dat sommige leerlingen donderdag niet hun examenuitslag zullen weten.

0 reacties

  1. Robert tekent Sjors en Sjimmie: ‘Dikke lippen, grote oorbellen… Sjimmie is allang geen Zwarte Piet meer’
    PREMIUM
    poll

    Robert tekent Sjors en Sjimmie: ‘Dikke lippen, grote oorbellen… Sjimmie is allang geen Zwarte Piet meer’

    Een tentoonstelling over 100 jaar Sjors en Sjimmie, die móet er volgend jaar natuurlijk gewoon komen, vindt Robert van der Kroft. De Rotterdamse striptekenaar voert oriënterende gesprekken met de Kunsthal, maar is zich ook bewust van de eventuele gevoeligheden rond de beroemde stripvriendjes. „Tja, misschien dat men bang is dat er vanwege die oude tekeningen ruiten ingegooid gaan worden.”