Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Meisjes uit Enschede op rooftocht na zien van Netflix-serie

Je koopt een grote magneet op internet, stopt wat goederen in je tas en probeert ermee de winkel uit te komen. In een serie op Netflix werkt het en gaan de winkelpoortjes niet af, maar twee jonge meiden liepen tegen de lamp in Enschede. Zij werden wél betrapt en zijn opgepakt. 

Hoogstwaarschijnlijk heeft de politie het over de populaire Netflix-serie Trinkets. Hierin gaan drie tienermeisjes op rooftocht en plegen ze verschillende winkeldiefstallen. ,,De meiden waren samen aan het ‘bingewatchen’ en zagen in een Netflix serie dat de alarmpoortjes niet afgaan als je een sterke magneet bij je hebt”, schrijft de politie op Facebook. 

De meiden in Enschede gingen samen met de magneet op rooftocht, maar liepen alsnog tegen de lamp toen de detectiepoortjes afgingen. Binnenkort mogen zij zich voor de rechter verantwoorden voor hun diefstal in vereniging. ,,Het is voor sommige mensen misschien erg schrikken, maar niet alles wat je op Netflix ziet is waar”, besluit de politie. 

Bekijk hieronder de trailer van Trinkets.

Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Rijnhout Media
  1. Opnieuw grote groep crossers in de fout met illegale wedstrijd Lage Zwaluwe: ‘Mag dit niet dan?’

    Opnieuw grote groep crossers in de fout met illegale wedstrijd Lage Zwaluwe: ‘Mag dit niet dan?’

    Opnieuw is een groep crossers betrapt bij een illegale wedstrijd op het braakliggende terrein bij station Lage Zwaluwe in Zevenbergschen Hoek. De 25 autocrossers zeiden vandaag tegen de politie dat ze niet wisten dat het niet mocht. Een dag ervoor kregen 75 crossers al een waarschuwing voor hetzelfde vergrijp, waarna ze een paar uur later opnieuw de fout ingingen en beboet werden voor samenscholing.