Boeren voerden afgelopen week in Stroe actie. Ook deze week zullen ze van zich laten horen met spontane acties.
Volledig scherm
PREMIUM
Boeren voerden afgelopen week in Stroe actie. Ook deze week zullen ze van zich laten horen met spontane acties. © Caspar Huurdeman

Massale boerenactie: overlast niet uitgesloten, Rijkswaterstaat belt politie bij trekkers op snelwegen

Boeren gaan deze maandag vanaf 12.00 uur massaal de straat op ‘met alles wat kan rollen’. Wat ze precies gaan doen, is onduidelijk. ,,Maar we gaan het niet pikken.”

4 reacties

 • Willem Heerema

  2 maanden geleden
  De exporterende en thans protesterende vee-boeren gaan op deze wijze ook bij het onwetende deel van de burgers aan sympatie verliezen. Hopelijk beseffen ze dat tijdig en begrijpen ze dat wat dit kabinet NU doet al 10 jaren eerder had moeten gebeuren, echter dat mede dankzij de boerengezinde partij CDA er een embargo op het onderwerp lag.
 • ron bus

  2 maanden geleden
  Boeren die bijdragen aan de noodzakelijke reductie van de veestapel worden toch gecompenseerd? Boeren die bewust levens in gevaar brengen door de snelweg op te gaan verdienen 0 begrip.
 • Maria Stoneham - de Silva

  2 maanden geleden
  Ik ben die boeren onzin nu wel beu. Andere beroepen hebben ook hun werkwijze moeten veranderen. Hoe op om ze als onschuldige slachtoffers te beschrijven.
 • René Blom

  2 maanden geleden
  Onze boeren zijn bezig om de sympathie van de burger te verliezen en dat is erg dom. Ze zorgen ervoor dat de gewone man zijn brood niet kan verdienen, gebruik je zgnde boeren verstand