Volledig scherm
André Hazes. © ANP Kippa

Man zorgt voor overlast met André Hazes-muziek

Een 56-jarige man is opgepakt omdat hij in een seniorencomplex in Kaatsheuvel voor geluidsoverlast zorgde. De man had afgelopen nacht hard muziek van André Hazes op staan. Ook zou hij bij buren tegen de deur hebben getrapt en stoelen omver hebben gegooid, aldus de politie.

Agenten namen de man, die had gedronken, mee naar het bureau. Drie geluidsboxen en de versterker die in de woning stonden werden in beslag genomen. Volgens de politie was de man die nacht al vaker gewaarschuwd na eerdere meldingen van geluidsoverlast.

  1. Wat als Rembrandt schoolfotograaf was? Op basisschool in Gelderland weten ze het wel

    Wat als Rembrandt schoolfoto­graaf was? Op basis­school in Gelderland weten ze het wel

    Er is bijna geen basisschool die dit jaar géén aandacht besteedt aan Rembrandt. In het jaar dat de grote schilder 350 jaar dood is en er landelijk negentien grote tentoonstellingen gehouden worden gingen al 60.000 basisschoolkinderen naar het Rijksmuseum. Op basisschool de Kleine Wereld in het Gelderse Twello gaan ze nog een stapje verder: groep 5 en 8 gingen samen naar ‘het Rijks’, leefden zich in de grote schilder in en gingen vervolgens in stijl op de foto. Hoe zou Rembrandt dat gedaan hebben? Zes van hen vertellen.