Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Man steelt telefoon uit handen van 2-jarig kind in winkelcentrum Woensel

Een 2-jarig kind is eerder deze maand in de C&A in het winkelcentrum van Woensel bestolen van een telefoon. De peuter was in een buggy filmpjes op het mobieltje aan het kijken, toen een man het toestel uit zijn kleine handjes griste.

Het was zaterdagmiddag 3 augustus om 15.45 uur toen het gebeurde. Het kind bezocht samen met zijn ouders de C&A en keek op een telefoon filmpjes terwijl hij wachtte op zijn winkelende vader en moeder. Daar werd abrupt een einde aan gebracht toen een onbekend persoon het mobieltje uit zijn handen griste. De dader nam het toestel mee en verliet vervolgens direct de winkel.

De politie heeft nog geen verdachte aangehouden, maar heeft wel iemand op het spoor. Via social media is een onherkenbare foto gedeeld. ,,Besloten is dat zijn gezicht onherkenbaar in beeld is om hem de kans te geven zichzelf te melden”, aldus de politie. ,,Mocht er niet spoedig een reactie komen, dan zal de verdachte herkenbaar in beeld komen.”

  1. Woeste pompbaas Ewout (53) haalt uit naar Kamer: ‘Tabaksverbod wordt één grote ramp’
    PREMIUM

    Woeste pompbaas Ewout (53) haalt uit naar Kamer: ‘Tabaksver­bod wordt één grote ramp’

    Een totaalverbod op de verkoop van sigaretten gaat dramatische consequenties hebben voor eigenaren van tankstations. Dat zegt pomphouder Ewout Klok. De 53-jarige ondernemer uit Hoogeveen roept het kabinet op om eerst de effecten van een tabaksverbod te laten onderzoeken voor deze‘rigoureuze en ondoordachte maatregelen’ van kracht gaan. ,,Als dit doorgaat, wordt het een ramp in Nederland.”