Politie doet onderzoek in de woning aan Zonnebloemstraat in Almelo, waar een 43-jarige man zijn partner Sandra Rozema om het leven zou hebben gebracht.
Volledig scherm
Politie doet onderzoek in de woning aan Zonnebloemstraat in Almelo, waar een 43-jarige man zijn partner Sandra Rozema om het leven zou hebben gebracht. © Wouter de Wilde | WDW Foto’s

Man (43) opgepakt na vondst dode vrouw in kofferbak bij ziekenhuis Almelo

De politie heeft een 43-jarige man uit Almelo aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van de 56-jarige Sandra Rozeman uit Almelo. Het slachtoffer werd woensdagochtend dood aangetroffen in de kofferbak van een auto, die geparkeerd stond op de parkeerplaats bij het ziekenhuis ZGT in Almelo. 

 1. Hoe Cumali A. al 17 jaar uit handen van justitie blijft na het ombrengen van zijn nichtje
  PREMIUM

  Hoe Cumali A. al 17 jaar uit handen van justitie blijft na het ombrengen van zijn nichtje

  Cumali A. uit Steenwijk wurgde in 2004 zijn nichtje Denise Celik, vluchtte naar zijn ‘tweede thuis’ Turkije en werd bij verstek in Nederland veroordeeld tot tien jaar cel. Inmenging van het Ministerie van Justitie en Veiligheid ten spijt, is A. nog altijd niet gepakt. Terwijl de politie precies weet waar de veroordeelde is. Hoe kan dat? En hoe leg je dat uit aan Heike Celik, de wanhopige moeder van Denise? ,,Ik hoop dat hij in de hel belandt.”
 2. Over de liefde: ‘Veel mannen boven de vijftig zijn niet zo leuk’

  Over de liefde: ‘Veel mannen boven de vijftig zijn niet zo leuk’

  In de gloednieuwe podcast Over de liefde van het AD gaat columnist Debby Gerritsen op zoek naar de liefde. Ze verkent daarbij verschillende relatievormen. Want: is een traditionele huisje-boompje-beestje relatie nog wel van deze tijd? En: wat moeten we doen om liefde te vinden? In de derde aflevering praat Debby met schrijfster Saskia Noort over single zijn en daten: ‘Veel mannen boven de vijftig zijn niet zo leuk’