Bij Hotel Wapen van Marion in de duinen in Oostvoorne is een stoffelijk overschot aangetroffen de politie doet onderzoek. Foto: Frank de Roo
Volledig scherm
Bij Hotel Wapen van Marion in de duinen in Oostvoorne is een stoffelijk overschot aangetroffen de politie doet onderzoek. Foto: Frank de Roo © Frank de Roo

Lugubere ontdekking op strand Oostvoorne blijkt stoffelijk overschot van in 2013 vermiste Rotterdamse (36)

Het stoffelijk overschot dat zondag door een wandelaar met een hond werd gevonden, blijkt van een in 2013 vermiste vrouw uit Rotterdam te zijn. De wandelaar stuitte op menselijke resten op het Groene Strand bij Oostvoorne. Vandaag wordt er diep in het afgezette natuurgebied uitgebreid onderzoek gedaan door de politie. 

 1. MS-patiënt Jan uit Dalfsen dacht nooit meer te kunnen golfen: met een beetje hulp lukt het nu tóch
  PREMIUM

  MS-pa­tiënt Jan uit Dalfsen dacht nooit meer te kunnen golfen: met een beetje hulp lukt het nu tóch

  De golfclubs had hij al in de kast gezet. Jan Dunnewind kon de swing niet meer maken. De progressieve Multiple Sclerose (MS) waaraan hij lijdt, heeft een streep door zijn golfcarrière gezet. Woensdag sloeg hij toch weer even een balletje bij Hooge Graven Golfclub Ommen. Want daar onderzoeken ze hoe ze met aangepaste materialen mensen met een lichamelijke beperking tóch kunnen laten golfen. ,,Raar gevoel om op een machine te vertrouwen, maar het lukt.”
 2. In dit paradijs zijn bijna geen muggen meer! Nederlander zorgt voor absolute wereldprimeur
  PREMIUM
  video

  In dit paradijs zijn bijna geen muggen meer! Nederlan­der zorgt voor absolute wereldpri­meur

  Een eiland muggenvrij maken: daar droomde medisch entomoloog Bart Knols (55) al lang van. In een van muggen vergeven luxeresort op de Malediven kreeg de Nederlandse wetenschapper de kans om zijn idee in de praktijk te brengen. ,,Binnen een jaar hebben we de populatie teruggedrongen met ruim 95 procent. Resorts van over de hele wereld bellen ons of we bij hen hetzelfde kunnen komen doen.”
 1. Eindelijk weer markt in Veere
  Play

  Eindelijk weer markt in Veere

 2. Geitenboer Roy raakt niet van zijn kaas af
  Play

  Geitenboer Roy raakt niet van zijn kaas af