Een standbeeld van een leeuw bij de National Zoo in Washingtond draagt een mondkapje. In de dierentuin zijn zes leeuwen en drie tijgers besmet met het coronavirus.
Volledig scherm
Een standbeeld van een leeuw bij de National Zoo in Washingtond draagt een mondkapje. In de dierentuin zijn zes leeuwen en drie tijgers besmet met het coronavirus. © EPA

LIVE | Uitbraak in Amerikaanse dierentuin, controleurs GGD Utrecht massaal om de tuin geleid

CoronavirusVeel Utrechters zijn de controles door de GGD zat. Ze werken niet meer mee aan het bron- en contactonderzoek en hangen op zodra er door de ‘rechercheurs’ wordt gebeld. In een dierentuin in Washington zijn zes leeuwen en drie tijgers besmet. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in dit liveblog. Lees hier het vorige liveblog terug.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.