Levensgevaarlijke bacterie grijpt Liza (23), haar lichaam wordt zwart

VIDEODe 23-jarige Volendamse Liza Veerman kroop door het oog van de naald. Ze ligt vier dagen in coma door meningokokken type W en maanden op de intensive care. Ze is er nog, maar haar onderbenen moet ze missen. 

Op donderdag 14 september was Liza Veerman aan het werk als verzorgende. ,,Ik voelde me niet lekker, maar wilde niet naar huis gaan want we waren maar met z'n tweeën. Die mensen moesten toch worden verzorgd.'' Normaliter kletst ze na werk nog even met haar moeder voor het slapen gaan. ,,Maar toen ik thuis kwam, ben ik meteen naar bed gegaan. Ik had een zere keel en hoge koorts. Ik dacht dat het een griepje was.''

  1. Charly Luske, René van Kooten en Anne Kuik in de Ochtend Show to go

    Charly Luske, René van Kooten en Anne Kuik in de Ochtend Show to go

    Boze Zeeuwen gaan morgen op weg naar Den Haag om hun onvrede te uiten over staatssecretaris Barbara Visser en haar besluit om de verhuizing van de marinierskazerne in Vlissingen af te blazen. Verslaggever Ernst Jan Rozendaal is bij ons te gast om daarover te praten. Ook acteurs René van Kooten en Charly Luske schuiven aan om te vertellen over hun nieuwe voorstelling Jesus Christ Superstar in Concert. De Ochtend Show to go wordt morgen gepresenteerd door Hila Noorzai en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.