Storm Corrie raast over het strand.
Volledig scherm
Storm Corrie raast over het strand. © ANP

Lage kades langs de kust lopen onder

Rijkswaterstaat verwacht dat laaggelegen kades in onder andere Maassluis, Vlaardingen en Scheveningen vandaag onder water zullen lopen door de hoge waterstand in combinatie met storm. 

 1. Dak weggewaaid in Katwijk door storm Corrie, verdere schade kustregio's valt mee
  Play
  STORM CORRIE

  Dak weggewaaid in Katwijk door storm Corrie, verdere schade kustregi­o's valt mee

  Storm Corrie heeft vandaag flink wat schade veroorzaakt. In Katwijk waaide een dak van een woning door de harde wind. Het KNMI heeft de weercode voor het gehele land inmiddels afgeschaald naar geel, met uitzondering van Groningen, Drenthe en Overijssel. Die provincies kleuren weer groen. Er kunnen nog steeds zeer zware windstoten voorkomen. De windstoten verdwijnen komende nacht en daarmee is het winderige weer voorbij.
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.