Michiel ter Haar groef op het Schild een skelet op. Hij schakelde de gemeente in, die stuurde een officieel bedrijf om te onderzoeken of het klopt dat dit een Spaanse soldaat is die vierhonderd jaar geleden hier vocht. Rechts Kitty ter Haar. Op de plek (zie plankje op de grond) ligt ondertussen de fundering en kelder van hun nieuwe woning aan de Bleekstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Michiel ter Haar groef op het Schild een skelet op. Hij schakelde de gemeente in, die stuurde een officieel bedrijf om te onderzoeken of het klopt dat dit een Spaanse soldaat is die vierhonderd jaar geleden hier vocht. Rechts Kitty ter Haar. Op de plek (zie plankje op de grond) ligt ondertussen de fundering en kelder van hun nieuwe woning aan de Bleekstraat. © Frans Nikkels

Jong stel graaft plots een skelet op: ‘Hoop dat we er met een glimlach op terug kunnen kijken’

Ze noemen hem gekscherend ‘Don Quichot’. Maar de vondst van een skelet op hun bouwperceel in Goor levert Michiel en Kitty ter Haar vooral kopzorgen op. Intussen smullen archeologen van wat ze hebben aangetroffen: waarschijnlijk een slachtoffer van de Tachtigjarige Oorlog.

  1. Paul is nu Marlies... en nog steeds samen met Marian
    Play

    Paul is nu Marlies... en nog steeds samen met Marian

  2. Hardloper Erwin Harmes snakt naar een wedstrijd
    Play

    Hardloper Erwin Harmes snakt naar een wedstrijd