De politie maakt jacht op deze man die ervan wordt verdacht een molotovcocktail tegen de gevel van het bureau Eindhoven te hebben gegooid.
Volledig scherm
De politie maakt jacht op deze man die ervan wordt verdacht een molotovcocktail tegen de gevel van het bureau Eindhoven te hebben gegooid. © Politie Eindhoven

Jacht op verdachte die molotovcocktail op politiebureau gooide: ‘Harde knal en meteen vlammen’

De politie is op zoek naar een man die ervan verdacht wordt vanmorgen om zes uur 's ochtends een molotovcocktail te hebben gegooid op het politiebureau in Eindhoven. Agenten werden opgeschrikt door een harde knal buiten en zagen de vlammen van achter de balie.

  1. Internisten: patiënten liggen korter in ziekenhuis en lijken minder ziek

    Internis­ten: patiënten liggen korter in ziekenhuis en lijken minder ziek

    Patiënten die besmet zijn met het coronavirus lijken een minder ernstig ziekteverloop te hebben dan patiënten tijdens de eerste golf. Dat blijkt uit een inventarisatie van de Nederlandse Internisten Vereniging (NIV). Zo is de ligduur in het ziekenhuis met een derde afgenomen en is het percentage patiënten dat alsnog naar de intensive care moet ruim gehalveerd. ,,Patiënten lijken momenteel minder ziek te worden”, laat internist-infectioloog Annelies Verbon weten.