Klary van Keulen raakte zwaar gewond door toedoen van een vluchtende inbreker. Om inbrekers af te schrikken hebben ze nu een waakse hond in huis.
Volledig scherm
PREMIUM
Klary van Keulen raakte zwaar gewond door toedoen van een vluchtende inbreker. Om inbrekers af te schrikken hebben ze nu een waakse hond in huis. © Emiel Muijderman

Inbreker die Klary bijna doodreed door misser OM vrijuit: ‘Een schandaal’

Klary van Keulen uit Hengelo raakte zwaargewond door toedoen van een vluchtende inbreker. Hij schepte haar met z’n scooter, de standaard doorboorde haar buik. Een jaar later krijgt ze een nieuwe klap te verwerken. De dader wordt niet vervolgd; justitie miste hun zaak. 

 1. Krakers dringen coronacentrum voor gehandicapten binnen: ‘Zelfs de knuffelberen zijn onthoofd’
  PREMIUM

  Krakers dringen coronacen­trum voor gehandicap­ten binnen: ‘Zelfs de knuffelbe­ren zijn onthoofd’

  Bij zorgorganisatie Middin zijn ze nog steeds woest. Een groep krakers drong vorige week een opvangcentrum voor verstandelijk gehandicapte coronapatiënten binnen. Nadat de officier van justitie had geoordeeld dat ze daar weg moesten, kregen ze één dag de tijd om hun spullen te pakken. Een dag later bleek het pand leeggeroofd. ,,Zelfs de knuffelbeertjes hebben ze onthoofd, zeker aan de hond gevoerd die ze bij zich hadden.”
 2. Bas (24) werd na opmerking doodgeschoten: ‘Schutter raakte hem tweemaal, keek en liep koelbloedig weg’
  PREMIUM

  Bas (24) werd na opmerking doodgescho­ten: ‘Schutter raakte hem tweemaal, keek en liep koelbloe­dig weg’

  De twintiger die zaterdag werd doodgeschoten bij een drukbezocht strandje aan de zuidwestrand van Amsterdam, is bezweken aan verwondingen veroorzaakt door twee kogels. Dat zegt de beste vriend van Bas van Wijk (24) uit Badhoevedorp tegen deze site. Het drama leek volgens hem net een film. ,,De schutter, nota bene in zwembroeken met een hoedje op, keek enkele seconden naar Bas die zwaargewond op de grond lag. Vervolgens liep hij koelbloedig weg.’’