Volledig scherm

Ilja Gort, Angela de Jong en Peter Schouten te gast in De Ochtend Show to go

Wijnboer en programmamaker Ilja Gort, tv-columnist Angela de Jong en strafrechtadvocaat Peter Schouten zijn vrijdag 24 januari te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Ilja Gort is morgenavond terug op televisie met een nieuw seizoen Gort over de Grens en blikt bij ons vooruit.

Het is morgen de Dag van de Bedreigde Advocaat. Daarop wordt aandacht gevraagd voor gruwelen in de advocatuur over heel de wereld; helaas komen die ook in Nederland voor. Peter Schouten praat ons bij.

Angela de Jong is bij ons om de laatste ins en outs uit tv-land door te nemen.

Daarnaast zijn we bij zwemkampioen Maarten van der Weijden, die vanavond om 19.00 uur is begonnen aan zijn derde poging om het wereldrecord 24 uur zwemmen te verbreken.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes

  1. Petitie tegen afsnijroute voor Formule 1-teams over strand naar circuit Zandvoort

    Petitie tegen afsnijrou­te voor Formule 1-teams over strand naar circuit Zandvoort

    Iets meer dan 3250 mensen hebben een online petitie getekend tegen de plannen om Formule 1-teams van Noordwijk over het strand naar het circuit bij Zandvoort te laten reizen. Drie teams zullen in Noordwijk logeren tijdens de Dutch Grand Prix begin mei. Het college van Noordwijk is bereid het vervoer over het strand onder voorwaarden mogelijk te maken, zodat ,,de supersterren van de Grand Prix nergens in een file komen vast te staan".
  2. Speelfilm Suriname en het coronavirus in de Ochtend Show to go

    Speelfilm Suriname en het coronavi­rus in de Ochtend Show to go

    Acteurs Rodney Lam en Rosita Dameri zijn morgen te gast in De Ochtend Show to go en zullen meer vertellen over het succes van de nieuwe film Suriname. Voorzitter Jurgen van der Hel van JOB MBO praat ons bij over de groeiende vraag naar mbo’ers op de arbeidsmarkt, met aanvullend commentaar van voorzitter van de MBO Raad Frank van Hout. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos en is vanaf 07:30 uur live te zien in onze app en op de site.