Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Ik ken iemand die niet krabt bij jeuk, maar dat lijkt me een afwijking

Lekker MakkelijkNynke de Jong, Hanneke Hendrix en Alex van der Hulst schrijven per toerbeurt over zaken die het leven van jonge ouders gemakkelijker moeten maken. De kinderen van Alex zijn in een strijd verwikkeld met de muggen en hij probeert ze te verslaan met allerlei middelen.

Door de plotselinge temperatuuromslag konden ze niet slapen. Om de haverklap kwamen ze naar beneden gelopen om dat te melden. Niks hielp. Samen op de koelste kamer slapen zorgde ervoor dat ze elkaar wakker hielden. De waaier op de warme zolderkamer bood geen soelaas. En uiteindelijk werd het elf uur voordat ook de oudste eindelijk sliep.

  1. Na de boeren nu de bouwvakkers: 'Acties tegen stikstofbeleid op Malieveld’
    PREMIUM

    Na de boeren nu de bouwvak­kers: 'Acties tegen stikstofbe­leid op Malieveld’

    In navolging van de boeren bereidt nu ook de bouwsector grootschalige acties voor om tegen het stikstofbeleid van de regering te protesteren. Vanuit onder meer Staphorst is de stichting Grond in Verzet in oprichting, en binnen een etmaal schaarden zo’n vijfduizend bedrijven, bouwvakkers en aannemers zich achter de actiegroep. Een datum voor een landelijk protest, wellicht op het Malieveld, is al gekozen: 30 oktober.