Niet alleen bekende Nederlanders worden beroofd van dure sieraden; in één maand tijd waren in Amersfoort drie overvallen die te maken hadden met een kostbaar horloge.
Volledig scherm
PREMIUM
Niet alleen bekende Nederlanders worden beroofd van dure sieraden; in één maand tijd waren in Amersfoort drie overvallen die te maken hadden met een kostbaar horloge. © Menno Bausch / Koen Laureij / News United

Het dragen van een Rolex werkt als een magneet voor criminelen

Opnieuw is een beroemdheid slachtoffer van een gewelddadige overval. Deze keer gaat het om Ajax-speler Dusan Tadic. De lijst BN-ers die te maken krijgen met dit extreme geweld groeit. ,,We zien dat de criminaliteit verhardt’’. 

  1. Motorcoureur Jacky (49) breekt rug, heup, benen en voet bij straatrace: ‘Start niet, zei mijn moeder nog’
    PREMIUM
    met video

    Motorcou­reur Jacky (49) breekt rug, heup, benen en voet bij straatrace: ‘Start niet, zei mijn moeder nog’

    Het scheelde weinig of Jacky Middelburg (49) was tijdens een demo-straatrace van klassieke motoren verongelukt. De motorcoureur kwam eind vorige maand hard ten val bij een inhaalmanoeuvre. Hij brak onder meer twee rugwervels, een heup, z’n bekken, een kuitbeen, een scheenbeen en meerdere botjes in z’n voet. Hij kwam in het ziekenhuis te liggen waar zijn vader, die ook motorcoureur was, veertig jaar geleden overleed.