Agenten tijdens een inval van een café in Duitsburg in 2018, toen er ook een grote gecoördineerde actie tegen de ‘Ndrangeta was. Het huidige onderzoek is een vervolg van die actie.
Volledig scherm
Agenten tijdens een inval van een café in Duitsburg in 2018, toen er ook een grote gecoördineerde actie tegen de ‘Ndrangeta was. Het huidige onderzoek is een vervolg van die actie. © AFP

Grootschalige actie tegen Italiaanse maffia: 31 verdachten opgepakt

Een gezamenlijk onderzoek van de Italiaanse en Duitse politie naar de ‘Ndrangheta-maffiagroep heeft geleid tot de arrestatie van 31 verdachten. Ook zijn 65 verdachten geïdentificeerd die vermoedelijk de cocaïnehandel tussen Italië, Nederland, Duitsland en Spanje organiseerden.

  1. Code geel: ook later vandaag zware onweersbuien en wateroverlast
    Video

    Code geel: ook later vandaag zware onweersbui­en en waterover­last

    Het heeft vannacht op een aantal plaatsen flink geonweerd en forse regen- en onweersbuien trekken momenteel over ons land. Het KNMI heeft met het oog op mogelijke blikseminslag, hagel en windstoten code geel afgegeven. Verkeer kan hierdoor hinder ondervinden. De komende uren trekt het onweer naar het noorden, maar later op de dag ontstaan er in het zuiden van het land opnieuw onweersbuien die pas in de avond wegtrekken.