Een van de twee vrouwen die aangifte deed tegen de Rotterdamse fysiotherapeut. Vanwege haar privacy doet de 42-jarige Capelse anoniem haar verhaal. Haar naam en die van de fysiotherapeut zijn bekend bij de redactie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de twee vrouwen die aangifte deed tegen de Rotterdamse fysiotherapeut. Vanwege haar privacy doet de 42-jarige Capelse anoniem haar verhaal. Haar naam en die van de fysiotherapeut zijn bekend bij de redactie. © Jeffrey Groeneweg

Fysio (31) opnieuw beschuldigd van ontucht: ‘Hij wreef met zijn hand over mijn kruis’

Een 31-jarige fysiotherapeut uit Rotterdam wordt opnieuw beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Twee vrouwen uit Rotterdam en Capelle aan den IJssel deden aangifte bij de zedenpolitie, omdat de man ze bij behandelingen doelbewust in het kruis zou hebben gegrepen. De fysiotherapeut, die eerder werd vrijgesproken van soortgelijke aantijgingen, ontkent wederom. 

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.