Fietser (16) overleden na aanrijding A27

update/videoDe zestienjarige jongen die tijdens een nachtelijke fietsrit werd aangereden op de A27 bij Bavel (Noord-Brabant) is in het ziekenhuis overleden. De politie heeft dat bekendgemaakt.

Het slachtoffer komt uit het Brabantse dorp Molenschot. Hij fietste afgelopen nacht rond 00.45 uur in eerste instantie over de vluchtstrook langs de snelweg in de richting van Antwerpen. Vervolgens kwam hij op de rijbaan terecht en werd hij aangereden door een Franse auto.

De jongen werd daarna in kritieke toestand met een ambulance onder begeleiding van een trauma-arts naar het TweeSteden-Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg gebracht. 

De A27 was vanochtend afgesloten voor de medische hulpverlening en voor onderzoek. Waarom de jongen op de snelweg fietste, is niet duidelijk.

Politie Breda eo on Twitter

De 16 jarige tiener die vannacht op de A27 werd aangereden is vandaag in het ziekenhuis overleden. Ons medeleven gaat uit naar zijn ouders, familie, vrienden en alle betrokkenen.

Volledig scherm
A27 ter hoogte van knooppunt St. Annabosch © Kees Van Dongen
  1. Zo bouwde Gerrit-Jan negen jaar lang aan zijn Utopia: een bijzonder inkijkje
    PREMIUM
    Dagboek

    Zo bouwde Ger­rit-Jan negen jaar lang aan zijn Utopia: een bijzonder inkijkje

    Niemand in Drenthe wist wat Gerrit-Jan van D. (67) negen jaar lang uitspookte op zijn boerderij in Ruinerwold. Maar voor zijn online vrienden bracht hij bijna dagelijks verslag uit. Met liefst 1600 foto’s en 80 filmpjes gaf hij hen een bijzonder inkijkje in het uitzonderlijke leven op de hoeve. Daaruit blijkt voor het eerst dat hij in het diepste geheim bouwde aan zijn eigen spirituele centrum. ,,Als het allemaal is geregeld, zal ik vrienden uitnodigen.’’ Dat er ook nog zes kinderen woonden, kreeg al die jaren niemand te horen.