Familie ontroerd door duizenden mensen die Peter R. de Vries laatste groet brengen: ‘Hartverwarmend’

update/videoZo'n 7500 mensen hebben in Amsterdam Peter R. de Vries de laatste eer bewezen. De familie is geraakt door de ‘massale steun’. De hele dag stonden lange rijen voor Koninklijk Theater Carré, dat vanwege de grote belangstelling de deuren vanavond langer open hield. Mensen kwamen van heinde en verre om afscheid te nemen van de doodgeschoten misdaadjournalist. ‘Peter heeft duizenden kilometers afgelegd voor ons, dan kunnen wij deze kilometers ook wel afleggen.’ 

2 reacties

 • Marleen Vervaet

  2 maanden geleden
  Peter rust in vrede.Jij was een man,met het hart op de goede plaats.Alle famillie veel sterkte,met dit grote verlies. Hij zal hier nooit worden vergeten.
 • Erwin Hoeder

  2 maanden geleden
  Peter betekende heel veel voor de vele mensen die hij hielp. Een laffe daad maakte een eind aan zijn leven. Dit moeten we stoppen in Nederland. Iedereen moet gewoon zij werk kunnen en mogen doen . Peter Rust in Vrede en dat we de daders en opdrachtgevers mogen vinden en zwaar mogen straffen . Sterkte voor alle nabestaanden .
 1. ‘Kapotte koelkast vol Janssen-vaccins en Dansen met Janssen staan volledig los van elkaar’

  ‘Kapotte koelkast vol Jans­sen-vac­cins en Dansen met Janssen staan volledig los van elkaar’

  De beslissing om jongeren te laten ‘Dansen met Janssen’ is niet tot stand gekomen dankzij OMT-adviezen, zoals demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge doet geloven, stelt tv-programma Propaganda (KRO-NCRV). Vaccins zouden zijn vrijgegeven door een defecte koeling. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkent de kapotte koelkast. ,,Maar dat staat volledig los van het advies.”