Experts voorspellen ‘crash van het systeem’ als we zo doorgaan: ‘Leef gezond en betaal belasting’

ConsuminderenPersoneelstekort, stikstofcrisis, klimaatverandering. We lopen in ons land met zijn allen tegen grenzen aan. Maar intussen willen we niks opgeven. Experts voorspellen ‘een crash van ons systeem’ als we zo doorgaan. 

4 reacties

 • Jan van Voren

  2 maanden geleden
  Doemdenken is een kunst. We moeten zeker minderen met dingen. Maar laten we eens naar de nationaliteitenopbouw kijken. Alleen in Rotterdam 189 verschillende nationaliteiten. We moeten daar ook eens de spijker op de kop slaan: We zitten vol! Mudvol! De opbouw in de tweede kamer is versnipperd. Daar durft men de spijker niet op zijn kop slaan. Wel veel partijen, opdat de burgers het anders willen eb de gevestigde orde eigen en partijbelang graag voor laat gaan. En dat is geen doemdenken!
 • M. Dentz-Mijnsbergen

  2 maanden geleden
  Ik ben nu 84 jaar heb altijd na mijn huwelijk gelukkig geleefd. We kochten pas laat een televisie , maar dan ook een kleuren tv, tot spijt van onze dochter dar we er niet eerder een gekocht hadden. We gingen met vakantie met auto en een tent naar België of Frankrijk en later ook naar de oostblok landen. Ook gingen mijn man en ik samen met de auto en fietsen achterop Nederland verkennen. In die tijd begrepen collega's dat niet "Gaan jullie fietsen , jullie hebben toch een auto"
 • Vw Bus

  2 maanden geleden
  Laat die crash maar komen, dit had al veel eerder moeten gebeuren. Ga maar eens praten met de mensen die rondom Schiphol wonen, het is 1 geur van kerosine en uitlaat gassen. En waar gaat het geld heen, niet de gemiddelde Nederlander. En wat betreft het personeel, in de hele dienstverlenende sector, van zorgverlener, leraar, agent tot de bediening in de restaurants, het is allemaal onder betaald. Het werken in de kassen wordt tegenwoordig beter betaald, dan een MBO functie. Met dank aan het VVD!
 • Kees Wesdorp

  2 maanden geleden
  Deze "Moeders des Vaderlands" behoren duidelijk tot de 'hoger' opgeleide kaste die een heilig geloof heeft in de 'maakbaarheid der dingen'. Waarbij men wel erg makkelijk voorbij gaat aan het biologische aspect van de overbevolking. Psychisch effect kun je niet meten. Daarvan kun je, als je daar oog voor hebt, alleen de symptomen waarnemen. Bv massaal vluchtgedrag (Schiphol), agressieve kansloze jongeren. (als je op je 20e geen internet miljonair bent of boven modaal geslaagde drugsdealer ben je