Volledig scherm
PREMIUM
Chiara van Zeijderveld. © eigen foto

Ex ligt zwaar onder vuur na dood van Chiara (22) op Duitse snelweg

De Duitse justitie verdenkt een 35-jarige man uit Nunspeet ervan nalatig te hebben gehandeld tijdens het Duitse snelwegdrama, waarbij zijn ex-vriendin Chiara van Zeijderveld (22) uit Ermelo afgelopen weekend verongelukte. Volgens twee hartsvriendinnen van het slachtoffer gaat het om haar ‘onberekenbare’ ex-vriend.

‘Kga na Index’. Met dit WhatsApp-bericht deelde Chiara van Zeijderveld vrijdagavond haar 24-jarige hartsvriendin uit haar woonplaats Ermelo mee dat ze naar discotheek Index in het Duitse Schüttorf zou gaan. Samen met ene Honey uit Almelo.

Zaterdagochtend kreeg de hartsvriendin op haar werk te horen dat Chiara dood was. ,,Ik kon het eerst niet geloven en heb haar moeder gebeld. Zij bevestigde het.”

Toestemming
De 24-jarige Ermelose wil anoniem blijven uit angst voor represailles van de 35-jarige ex van Chiara. Dit geldt ook voor een 22-jarige andere hartsvriendin (beide namen zijn bij de redactie bekend) van de omgekomen Ermelose. De vriendinnen, die met toestemming van de ouders van Chiara hun verhaal doen, zijn ervan overtuigd dat de uit Nunspeet afkomstige ex een belangrijke rol heeft gespeeld in het snelwegdrama op de A31 bij Bad Bentheim waarbij Chiara verongelukte. ,,Volgens haar ouders heeft hij hun dochter de dood ingejaagd.”

  1. Davina Michelle kent de moeilijke kant van de roem: ‘Ik dacht: vijf miljoen ogen lachen me nu uit’
    Video

    Davina Michelle kent de moeilijke kant van de roem: ‘Ik dacht: vijf miljoen ogen lachen me nu uit’

    „That’s better than I will ever sound.” Met die woorden beoordeelde wereldster Pink in september 2017 een cover van haar nummer What about us. De cover was het begin van de opmars van de Nederlandse zangeres Davina Michelle. In de nieuwste aflevering van de AD-documentaireserie Bondig neemt Sascha Visser een kijkje in haar turbulente leven. Vandaag in deel 2: een ongemakkelijk optreden in De wereld draait door én een afterparty.