Demonstranten hangen omgekeerde Nederlandse vlaggen op aan een viaduct in de buurt van Apeldoorn.
Volledig scherm
PREMIUM
Demonstranten hangen omgekeerde Nederlandse vlaggen op aan een viaduct in de buurt van Apeldoorn. © Luciano De Graaf

En weer is er een demonstratie op een viaduct over de A50, maar zijn dit eigenlijk wel boeren?

Ze zwaaien naar automobilisten op de snelwegen, hopen dat die hun boodschap kunnen zien. Alles om zoveel mogelijk Nederlanders te overtuigen van hun boodschap. Deze keer op de viaducten in de buurt van Apeldoorn. Ze ondersteunen de boerenprotesten, maar boeren zijn het niet. Wie zijn het wel?

2 reacties

 • Marina Govaert

  2 maanden geleden
  Gelijk hebben ze dit raakt alle burgers!!. De overheid moet wakker geschud worden!!. Men doet maar en nadenken over wat alles teweeg brengt, ho maar. Ze dempen de put met het een en dan weer een andere open, dus kost ons 'burgers' alleen maar veel geld.
 • E.F. de Boer

  2 maanden geleden
  De onvrede ligt natuurlijk ook veel dieper dan louter het boerenprotest. Een gevolg van een elitair links liberaal beleid van stikstofaanpak, onbetaalbare klimaat doelen tot een uit de hand gelopen asielbeleid. Nog maar te zwijgen over de enorme inflatie en woningnood.
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”