Omdat de eigenaar van de hond weigerde het dier de juiste zorg te geven, is de hond meegenomen en overgebracht naar een geheime locatie waar het dier de zorg krijgt die nodig is.
Volledig scherm
Omdat de eigenaar van de hond weigerde het dier de juiste zorg te geven, is de hond meegenomen en overgebracht naar een geheime locatie waar het dier de zorg krijgt die nodig is. © Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming

Eigenaar weigert voor hond met ernstige huidallergie te zorgen, inspectie grijpt in: ‘Dier heeft intense jeuk’

Een hond met een zeer ernstige huidallergie is vrijdag weggehaald bij zijn baasje omdat deze weigerde voor het dier te zorgen. Het dier is overgebracht naar een geheime opvangplek waar de hond de zorg krijgt die nodig is.

  1. Alsof een stukje van je kinderlijke ziel afsterft: fans van Pokémon treuren om einde Ash en Pikachu
    PREMIUM
    Pokémonbeurs

    Alsof een stukje van je kinderlij­ke ziel afsterft: fans van Pokémon treuren om einde Ash en Pikachu

    ,,Pikachu, bliksemstraal nu!” Of: ,,Om de wereld voor verder verval te behoeden!” Het zijn kreten die al jarenlang door de woonkamer van Nederlandse gezinnen schallen. Na ruim een kwart eeuw neemt Pokémon deze week op grootse wijze afscheid van zijn bekendste mascottes Ash en Pikachu. Op de grootste Pokémonbeurs van het land is het verdriet voelbaar. ,,Ik ga zo hard huilen bij de laatste aflevering.”