Volledig scherm
Kettingbotsing bij A2 zorgt voor veel vertraging. © EPA

Drukke avondspits in Nederland: uur vertraging door kettingbotsing op A2

Er heerst grote drukte op de Nederlandse wegen. Rond kwart voor zes stond er bijna 600 kilometer file. De grootste drukte is er op de A2 bij knooppunt Oudenrijn waar zes voertuigen betrokken waren bij een kettingbotsing. Meerdere mensen moesten worden onderzocht door ambulancepersoneel.

Bij het ongeluk op de A2 tussen Amsterdam en Utrecht was de weg enige tijd afgesloten. Rond vijf uur werd de vluchtstrook geopend voor verkeer, meldt Rijkswaterstaat. Kort na de file stond vanaf Vinkeveen een file van ongeveer 15 kilometer. Verkeer richting Utrecht wordt aangeraden om te rijden over de A27.

  1. Davina Michelle kent de moeilijke kant van de roem: ‘Ik dacht: vijf miljoen ogen lachen me nu uit’
    Video

    Davina Michelle kent de moeilijke kant van de roem: ‘Ik dacht: vijf miljoen ogen lachen me nu uit’

    „That’s better than I will ever sound.” Met die woorden beoordeelde wereldster Pink in september 2017 een cover van haar nummer What about us. De cover was het begin van de opmars van de Nederlandse zangeres Davina Michelle. In de nieuwste aflevering van de AD-documentaireserie Bondig neemt Sascha Visser een kijkje in haar turbulente leven. Vandaag in deel 2: een ongemakkelijk optreden in De wereld draait door én een afterparty.