Doodgeslagen Nederlander op Mallorca is 27-jarige Carlo, verdachte vrijgelaten

De Nederlander die in Mallorca is overleden nadat hij tegen zijn hoofd werd getrapt door een groep landgenoten komt uit Waddinxveen, bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken. Een aantal verdachten pakte na de mishandeling halsoverkop het vliegtuig terug naar Nederland en wordt nu gezocht. Eén verdachte die wel kon worden aangehouden, is inmiddels weer vrij.

4 reacties

 • E Mielen

  1 jaar geleden
  Bij berechting in Spanje zullen ze er niet vanaf komen met een flutstrafje zoals hier, dus die advocaat probeert de verdachten in Nederland te houden. Ik zeg: uitleveren.
 • Jeroen

  1 jaar geleden
  Deze ‘mensen’ moeten de rest van hun leven worden opgesloten. Allemaal zijn ze verantwoordelijk. Klootzakken zijn het. Van het ergste soort. Van mij mogen ze ook kiezen voor 15 minuten in een leeuwenkooi. Kost de staat wat minder geld.
 • bas nahumury

  1 jaar geleden
  Antihelden, die niet met hun vrijheid kunnen omgaan. In Spanje laten berechten.
 • Patrick van Woensel

  1 jaar geleden
  Plaats delict heeft aldaar plaats gevonden. Die advocaat kan wel roepetoeteren maar wanneer deze vermoedelijke daders in Spanje worden berecht verliest hij naast zijn waardigheid ook zijn boterham. Toch typisch dat een jongere direct een advocaat in de hand neemt Verdacht?