Dodelijk ongeval op A1 tussen Deventer en Hengelo

videoOp de A1 bij Rijssen heeft zondag aan het eind van de middag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een persoon is daarbij om het leven gekomen, zo meldt de politie. 

Het ongeluk gebeurde op de snelweg tussen Deventer en Hengelo. Een auto raakte in de slip en belandde op de kop in de berm. Bij het eenzijdige geval is één persoon overleden, meldt de politie op Twitter. Een andere inzittende is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Flinke file

Er staat een lange file van Deventer richting Hengelo, ter hoogte van afrit Rijssen/Lochem. Een rijbaan is dicht. Rond de klok van zeven bedroeg de vertraging ruim een half uur. Ook staat er een korte kijkersfile aan de andere kant. 

Eerder op de middag vond er ook al een eenzijdig ongeval plaats op het zelfde traject. 

Volledig scherm
De auto raakte in een slip en belandde op de kop in de berm © News United / Bert Kamp
  1. Efteling-bezoekers uur lang (!) bovenin vast in Baron 1898: 'Ik ga hier nooit meer in’

    Efteling-bezoekers uur lang (!) bovenin vast in Baron 1898: 'Ik ga hier nooit meer in’

    Een bewogen middag voor een groepje achtbaanfanaten in de Efteling. Door een technische storing kwamen zij op het allerhoogste punt van Baron 1898 vast te zitten. Dat gebeurde vlak voor het punt waar de divecoaster een vrije val naar beneden maakt. Pas na een uur konden de bezoekers veilig geëvacueerd worden. Het komt zelden voor dat bezoekers zo lang en op zulke hoogte in een attractie vast blijven zitten.