Volledig scherm
Dode vrouw gevonden in Rosmalen. © Bart Meesters

Dode vrouw gevonden in woning Rosmalen, politie gaat uit van misdrijf

Een dode vrouw is donderdagnacht gevonden in een appartementencomplex aan de Burgemeester Mazairaclaan in Rosmalen. De politie, die uitgaat van een misdrijf, heeft in de betreffende woning een man aangehouden.

De politie is in het pand gaan kijken na een 112-melding. Wie die melding heeft gedaan, is nog niet bekend. Over de identiteit van de vrouw is ook nog niets duidelijk. ,,Die moet nog formeel worden vastgesteld”, meldt de politie, die er sterk rekening mee houdt dat het om de bewoonster gaat. De relatie tussen het slachtoffer en de aangehouden man wordt onderzocht.

Forensisch rechercheurs doen sporenonderzoek. ,,Elk detail kan ons helpen om de puzzel compleet te krijgen”, aldus de politie.

  1. Met coronavirus besmette Duitser was vorige week nog in Nederland, contactonderzoek gestart

    Met coronavi­rus besmette Duitser was vorige week nog in Nederland, contacton­der­zoek gestart

    Gisterenavond meldde het RIVM dat een Duitser met het coronavirus besmet is die een week geleden nog in Limburg was. Mogelijk gaat het om een man in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, uit Selfkant bij de grens met Sittard. Lokale media meldden dat de man in kritieke toestand verkeerde. De GGD is gestart met een contactonderzoek. Hierbij wordt nagegaan met wie de man in Limburg in contact is geweest.