Een man wordt aangehouden na een confrontatie op de Beijerlandselaan in Rotterdam waar de aanwezige politie werd bekogeld met stenen en vuurwerk. De mobiele eenheid is aanwezig en heeft charges uitgevoerd om de straat leeg te vegen. Ook zijn er enkele aanhoudingen verricht en is een waterkanon aangerukt.
Volledig scherm
Een man wordt aangehouden na een confrontatie op de Beijerlandselaan in Rotterdam waar de aanwezige politie werd bekogeld met stenen en vuurwerk. De mobiele eenheid is aanwezig en heeft charges uitgevoerd om de straat leeg te vegen. Ook zijn er enkele aanhoudingen verricht en is een waterkanon aangerukt. © ANP

Dit was de relavond in beeld

Op diverse plaatsen in het land heeft de politie maandagavond bij rellen zeker zeventig personen aangehouden. In Rotterdam werden winkels geplunderd. De politie heeft waterkanonnen ingezet en de mobiele eenheid heeft traangas gebruikt, onder meer in Haarlem, om groepen te verspreiden en agenten te ontzetten.

 1. LIVE | Italië blokkeert export vracht AstraZeneca-vaccin, ‘nieuwe mutant’ opgedoken in Limburg
  Coronavirus

  LIVE | Italië blokkeert export vracht AstraZene­ca-vac­cin, ‘nieuwe mutant’ opgedoken in Limburg

  Het afgelopen etmaal zijn er 4161 nieuwe besmettingen geregistreerd, meldt het RIVM. Dat zijn er minder dan het weekgemiddelde, dat op 4532 positieve tests per dag staat. En voor het eerst is de uitvoer van een vracht coronavaccins van AstraZeneca uit de EU tegengehouden. Een partij van 250.000 vaccins mag van Italië en de Europese Commissie niet naar Australië worden geëxporteerd. Ook vandaag houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen in ons liveblog. Oudere berichten vind je hier.
 1. Thierry Baudet: 'Zeeuwse vissers worden gepiepeld door de EU'
  Play

  Thierry Baudet: 'Zeeuwse vissers worden gepiepeld door de EU'

 2. Zeg maar dag tegen je coronakapsel!
  Play

  Zeg maar dag tegen je coronakap­sel!