Cor Perik (70) uit Oldenzaal zou met zijn hele gezin op reis gaan naar Curaçao maar dat ging door corona niet door. Pogingen om zijn geld terug te krijgen strandden.
Volledig scherm
PREMIUM
Cor Perik (70) uit Oldenzaal zou met zijn hele gezin op reis gaan naar Curaçao maar dat ging door corona niet door. Pogingen om zijn geld terug te krijgen strandden. © Annina Romita

Cor (70) wil geld terug van TUI: ‘Wat moet ik met voucher van 10.000 euro?’

Voor 10.000 euro boekte Cor Perik een reis voor zijn hele gezin naar Curaçao. Door corona ging dat feestje niet door. De Oldenzaler wil zijn geld terug, maar reisorganisatie TUI weigert. ‘Op dit moment is dat financieel niet haalbaar’, kreeg hij te horen.

  1. RIVM-onderzoeker: ‘Besmetting via kleine druppeltjes in de lucht is mogelijk’

    RI­VM-onderzoe­ker: ‘Besmetting via kleine druppel­tjes in de lucht is mogelijk’

    Overdracht van het coronavirus via kleine druppeltjes in de lucht, zogeheten aerosolen, is mogelijk, dus we moeten er rekening mee houden dat het coronavirus zich door de lucht verspreidt. Dat zegt viroloog Erwin Duizer van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in een gesprek met deze nieuwssite. Het is voor het eerst dat het RIVM zulke stellige uitspraken doet over de rol van microdruppels.