Burgemeesters pleiten voor meer versoepelingen nu vaccinaties op stoom zijn

VideoDe burgemeesters in het Veiligheidsberaad stellen dat er ‘perspectief op versoepelingen van de coronamaatregelen moet komen’ nu het vaccineren van Nederlanders op stoom begint te komen. Dat zei burgemeester Bruls van Nijmegen, voorzitter van het Veiligheidsberaad, vanavond na afloop van het overleg tussen burgemeesters en de ministers De Jonge, Grapperhaus en Ollongren.

1 reactie

 • Frits Sant

  2 maanden geleden
  Slappe knieen horen niet thuis op het Corona platform! De wetenschappers (i.c. artsen en personeel) zijn degenen die de mogelijkheden moeten aangeven en niet een burgermeester of e.o.a. politicus. Het staat helemaal niet stoer om mee te huilen met de wolven in het bos! Ja, de horeca en andere bedrijven hebben het zwaar, maar worden ook geholpen en er is niemand verantwoordelijk voor deze situatie. Het is nu leiderschap waar het op aankomt. Ik verwacht als burger dat de politiek mij beschermt
 1. Harde schijf met gegevens 30.000 mensen gestolen uit belastingpand gemeente Amsterdam

  Harde schijf met gegevens 30.000 mensen gestolen uit belasting­pand gemeente Amsterdam

  In het pand van de gemeentelijke dienst Belastingen Amsterdam is een harde schijf gestolen uit een computer die wordt gebruikt voor het scannen van inkomende poststukken. Dat schrijft wethouder Victor Everhardt (financiën) in een brief aan de gemeenteraad. De schijf bevat scans van documenten die in de periode juli 2020 tot en met maart 2021 per post zijn gestuurd door circa 30.000 belastingplichtigen.
 1. Middelburgse skaters blij met komst nieuw skatepark
  Play

  Middelburg­se skaters blij met komst nieuw skatepark

 2. Deze uien zullen (als het goed is) niet rotten
  Play

  Deze uien zullen (als het goed is) niet rotten