Nijmegens burgemeester Hubert Bruls patrouilleert door zijn stad op de dag van de verboden coronademonstratie van Nederland in Verzet eind november. Diezelfde dag moesten hij en zijn gezin tijdelijk hun huis verlaten, op advies van de politie.
Volledig scherm
PREMIUM
Nijmegens burgemeester Hubert Bruls patrouilleert door zijn stad op de dag van de verboden coronademonstratie van Nederland in Verzet eind november. Diezelfde dag moesten hij en zijn gezin tijdelijk hun huis verlaten, op advies van de politie. © Nijmegen

Bruls ernstig bedreigd in coronatijd, gezin moest huis ontvluchten: ‘Dit was echt eng’

Hubert Bruls is in coronatijd ernstig bedreigd. Dat nam zulke heftige vormen aan dat de burgemeester van Nijmegen met zijn gezin zelfs tijdelijk zijn huis moest ontvluchten. 

  1. ‘Geroofde’ miljoenendiamant is van wereldberoemde ontwerper: ‘Grootste steen van de hele beurs’
    27 miljoen euro

    ‘Geroofde’ miljoenen­di­a­mant is van wereldbe­roem­de ontwerper: ‘Grootste steen van de hele beurs’

    Het collier dat dinsdag vermoedelijk is gestolen op de kunstbeurs in Maastricht, is van de in Amerika geboren Joël Arthur Rosenthal, een van de grootste en meest gerespecteerde juwelenontwerpers ter wereld. Juwelenhistoricus Martijn Akkerman zegt, op basis van ‘meerdere bronnen uit de scene‘, dat het collier met daarin een kanariegele diamant zou zijn buitgemaakt. ,,Het gaat hier om de grootste en meest waardevolle steen van de beurs.” De kunstbeurs wil het bericht bevestigen noch ontkennen.