Paul en Corrie van den Broek uit Gemert. Vijf lange jaren waren ze bezig met het vinden van een nieuwe bestemming voor de (inmiddels gesloopte) varkensstallen.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul en Corrie van den Broek uit Gemert. Vijf lange jaren waren ze bezig met het vinden van een nieuwe bestemming voor de (inmiddels gesloopte) varkensstallen. © Rene Manders/DCI Media

Boer begint niet zomaar iets anders: ‘We konden niets, we mochten niets’

Steeds meer boeren nemen het moeilijke besluit om te stoppen. Maar wat dan? De weg naar een nieuwe toekomst voor stallen en gronden ligt vaak bezaaid met obstakels. Zoals Paul en Corrie van den Broek uit het Brabantse Gemert aan den lijve hebben ondervonden.

0 reacties

  1. Bekende tiktokker Lucas Cornelissen (20) overlijdt bij scooterongeval

    Bekende tiktokker Lucas Cornelis­sen (20) overlijdt bij scooteron­ge­val

    De 20-jarige Vlijmenaar die dinsdagnacht is overleden bij een ongeluk met zijn scooter, is de bekende tiktokker Lucas Cornelissen. Hij kwam om het leven toen hij met zijn voertuig in het water terecht was gekomen van de Dommel in Den Bosch. ,,Een enorm leuke, spontane jongen’’, zo omschrijft Marcel van Zwam, eigenaar van het Bossche café Lalalaa, Lucas Cornelissen. Lucas was sinds een halfjaar werkzaam in het café.