De spelersbus van De Graafschap komt aan bij het stadion.
Volledig scherm
PREMIUM
De spelersbus van De Graafschap komt aan bij het stadion. © Bart Sollman

Bij De Graafschap belaagde fotograaf kan vervroegd aangifte doen: ‘Zoiets gaat niet in koude kleren zitten’

De persfotograaf die vrijdagavond belaagd is bij De Graafschap heeft aangifte gedaan bij de politie. Dat laat zijn werkgever Roland Heitink weten. ‘Lichamelijk gaat het wel met hem. Geestelijk heeft hij een veel hardere klap gehad.’

 1. Onrust om mogelijke vondst Conings in Nederland, blijkt Duitse dubbelganger: 'Niet van bewust’

  Onrust om mogelijke vondst Conings in Nederland, blijkt Duitse dubbelgan­ger: 'Niet van bewust’

  In de buurt van een begraafplaats in Groningen is gisteravond korte tijd onrust ontstaan nadat er signalen binnenkwamen dat de in België voortvluchtige militair Jurgen Conings daar zou zijn gezien. De politie nam de melding zeer serieus en ging ervanuit bij de missie zelf ook ‘gevaar te lopen’. Uiteindelijk bleek het niet om de militair te gaan, maar om een Duitse dubbelganger. ,,Hij had qua uiterlijk zeker overeenkomsten met Conings.”
 2. LIVE | Minder dan 900 nieuwe besmettingen, recordaantal prikken gezet
  coronavirus

  LIVE | Minder dan 900 nieuwe besmettin­gen, recordaan­tal prikken gezet

  Afgelopen week is er een recordaantal prikken gezet: bijna 1,7 miljoen. Dat zijn er 300.000 meer dan verwacht. Het aantal nieuwe coronagevallen daalt verder. Afgelopen etmaal zijn er 899 besmettingen vastgesteld. Voor het eerst sinds 10 september vorig jaar zijn er minder dan 900 positieve tests in een etmaal. Het aantal coronapatiënten in de Nederlandse ziekenhuizen is voor de tweede dag op rij licht gestegen. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog. Het vorige liveblog tref je hier.