Elisa en Ricardo Louwen slapen in de woonkamer van hun appartement omdat de slaapkamer te vochtig is en er een laag schimmel in staat. Ricardo laat een foto van hun baby Ajay zien die in het ziekenhuis ligt.
Volledig scherm
PREMIUM
Elisa en Ricardo Louwen slapen in de woonkamer van hun appartement omdat de slaapkamer te vochtig is en er een laag schimmel in staat. Ricardo laat een foto van hun baby Ajay zien die in het ziekenhuis ligt. © Marnix Schmidt

Baby Ajay bleef tot ieders verbazing leven, maar nu blijkt zijn huis niet veilig voor hem

Ajay Louwen zou slechts enkele minuten oud worden, zeiden de artsen. De kleine jongen bleef, tot ieders grote verbazing, leven. Maar zijn dolgelukkige ouders, Utrechters Elisa (24) en Ricardo (25), kampen met nieuwe zorgen. De baby wordt bijna ontslagen uit het ziekenhuis maar kan vanwege zijn zwakke gezondheid niet wonen in hun huurhuis met vocht, schimmelplekken en herrie.

  1. Geduldig zijn is nu noodzaak voor de politie: 'Uiteindelijk wint de trekker het toch van de ME-bus’
    PREMIUM
    boerenprotest

    Geduldig zijn is nu noodzaak voor de politie: 'Uiteinde­lijk wint de trekker het toch van de ME-bus’

    De protestacties van boze boeren ‘zijn aan het verharden’ en worden meer en meer door kleine groepjes boeren georganiseerd. ,,Ik hoop wel dat dat stopt. Anders worden we gedwongen harder in te grijpen”, stelt politiechef Willem Woelders van de Landelijke Eenheid. De politiechef zei dat gisteren nog voordat boeren politiebusjes aanvielen met hamers en wederom het huis van minister Van der Wal belaagden.