Volledig scherm
© De Ochtend Show to go

Baas Rockacademie praat over oud-pupil Duncan Laurence in Ochtend Show to go

Op donderdag 16 mei zijn Erwin Vermeulen (activist bij Animal Rights), Caroline van der Plas (redacteur van vakblad Pigbusiness) en Hans van den Hurk van de Rockacademie te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Jörgen Raymann en Anne-Marie Fokkens en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Erwin Vermeulen en Caroline van der Plas praten over de acties van dierenactivisten bij veehouders. Verslaggever Paul Hartman doet verslag van een wake voor kippen door Save Movement Nederland.

Hans van den Hurk, studieleider van de Rockacademie in Tilburg, is te gast om te praten over de deelname van Duncan Laurence aan het Eurovisie Songfestival. Minder dan een jaar geleden studeerde Duncan af aan de Rockacademie.

De Ochtend Show to go is elke werkdag vanaf 07.30 uur te zien in onze app en op onze website.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.

  1. Knutselen aan de mens: een vloek én een zegen
    PREMIUM

    Knutselen aan de mens: een vloek én een zegen

    De knapste koppen van Nederland vertellen deze zomer over ontwikkelingen in hun vakgebied in de Zomeruniversiteit. Vandaag deel 2: De nieuwste gentechnologie brengt mogelijkheden in beeld die lang sciencefiction leken. Biomedisch ethicus Guido de Wert beantwoord vragen als: hoe ver zijn we nog verwijderd van het uitschakelen van nare ziektes in ons dna, baby’s met blauwe ogen op bestelling en voortplanting van twee mensen van hetzelfde geslacht?