De 22-jarige Angelique werd vrijdagavond mishandeld in de Stadsgravenstraat in Enschede. Terwijl ze buiten bewustzijn was, werd ze ook nog beroofd van haar mobiele telefoon.
Volledig scherm
PREMIUM
De 22-jarige Angelique werd vrijdagavond mishandeld in de Stadsgravenstraat in Enschede. Terwijl ze buiten bewustzijn was, werd ze ook nog beroofd van haar mobiele telefoon. © Google Maps/Beeldbewerking Tubantia

Avondje karaoke eindigt voor Angelique (22) in mishandeling én beroving: ‘Al dagenlang hoofdpijn’

Een avondje karaoke is vrijdagavond voor Angelique de Rijk in een nachtmerrie geëindigd. De 22-jarige werd ter hoogte van de Stadsgravenstraat in Enschede mishandeld door een groep jongens. Terwijl ze haar bewustzijn verloor is tot overmaat van ramp ook haar telefoon gestolen. „Hopelijk krijgt de politie ze te pakken.”

  1. Motorcoureur Jacky (49) breekt rug, heup, benen en voet bij straatrace: ‘Start niet, zei mijn moeder nog’
    PREMIUM
    met video

    Motorcou­reur Jacky (49) breekt rug, heup, benen en voet bij straatrace: ‘Start niet, zei mijn moeder nog’

    Het scheelde weinig of Jacky Middelburg (49) was tijdens een demo-straatrace van klassieke motoren verongelukt. De motorcoureur kwam eind vorige maand hard ten val bij een inhaalmanoeuvre. Hij brak onder meer twee rugwervels, een heup, z’n bekken, een kuitbeen, een scheenbeen en meerdere botjes in z’n voet. Hij kwam in het ziekenhuis te liggen waar zijn vader, die ook motorcoureur was, veertig jaar geleden overleed.