Volledig scherm
© AS Media

Auto rijdt tankstation A20 binnen

Een automobilist heeft een enorme ravage veroorzaakt bij een tankstation aan de A20. Daar reed een auto vannacht rond 02.00 uur op hoge snelheid de winkel van tankstation De Vink in Nieuwerkerk aan den IJssel binnen.

Uit de auto zijn meerdere mannen gevlucht, zo meldt AS Media. Twee van hen konden achter het tankstation op het parkeerterrein worden aangehouden. Naar een mogelijke derde verdachte wordt nog gezocht. 

De jongeren zouden mogelijk onder invloed zijn geweest van lachgas. In de auto en op de parkeerplaats is een fles met lachgas aangetroffen.

De medewerkster van het tankstation stond op het moment van het ongeval niet achter de kassa. Zij hoorde ineens een enorme klap en zag daarna de auto in de winkel staan. 

De schade aan de winkel is gigantisch. Meerdere ramen en stellingen zijn gesneuveld. De politie heeft de auto in beslag genomen voor sporenonderzoek. Het tankstation is vanwege het incident gesloten.

  1. Davina Michelle kent de moeilijke kant van de roem: ‘Ik dacht: vijf miljoen ogen lachen me nu uit’
    Video

    Davina Michelle kent de moeilijke kant van de roem: ‘Ik dacht: vijf miljoen ogen lachen me nu uit’

    „That’s better than I will ever sound.” Met die woorden beoordeelde wereldster Pink in september 2017 een cover van haar nummer What about us. De cover was het begin van de opmars van de Nederlandse zangeres Davina Michelle. In de nieuwste aflevering van de AD-documentaireserie Bondig neemt Sascha Visser een kijkje in haar turbulente leven. Vandaag in deel 2: een ongemakkelijk optreden in De wereld draait door én een afterparty.